• رها فهیمی
    نویسنده: رها فهیمی

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی به‌عنوان یک ابزار اساسی برای هر توسعه دهنده نرم‌افزاری است که می‌خواهد از یک دستگاه قدرتمند برای کار استفاده کند. در عین حال، این لپ تاپ باید به‌اندازه کافی قابل حمل بوده و کاربر بتواند آن را در جایی با خود به‌همراه داشته باشد. این موضوع برای کار برنامه‌نویسی از ضروریات است و لپ تاپ باید تقریبا در هر جایی قابل استفاده باشد.

شما برای کدنویسی لزوما به یک لپ تاپ فوق‌العاده قدرتمند نیاز ندارید. اگر نیاز به این دارید ک کد را کامپایل کنید و بازی‌هایی که روی آن‌ها کار می‌کنید را تست کنید، باید به فکر یک لپ تاپ با حافظه رم و حافظه ذخیره‌سازی بالا باشید. وجود یک پردازنده چند هسته‌ای مدرن نیز می‌توانید در این زمینه کاربردی باشد.

این لپ تاپ‌ها می‌توانند خیلی سریع‌تر کدهای شما را کامپایل کنند. هرچه زمان کمتری برای انتظار کارهای پیچیده لپ تاپ نیاز باشد، یقینا برای کارهای دیگر خود زمان بیشتری خواهید داشت و این یک برد اساسی برای شما خواهد بود. حتی می‌توانید پروژه‌های دیگر خود را انجام داده و زمان بیشتری را ذخیره کنید.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ مدیریتی؛ معرفی 6 مدل برتر بازار

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

کارت گرافیک نیز برای توسعه دهندگانی که روی پروژه‌های فشرده گرافیکی همچون بازی‌های بزرگ کار می‌کنند، مهم خواهد بود. بهترین لپ تاپ‌ها برای برنامه نویسی باید به شما کمک کنند که برنامه‌ها، وب سایت‌ها یا بازی‌هایی که می‌سازید را با سهولت کامل بتوانید آزمایش و اجرا کنید.

به‌خاطر داشته باشید که اگر بخواهید ساعت‌ها پشت سر لپ تاپ خود بنشینید، ارگونومی لپ تاپ نیز اهمیت بسیار زیادی دارد.ما در ادامه قصد داریم لیستی از بهترین لپ تاپ‌های موجود برای برنامه‌نویسی را در اختیار شما قرار دهیم.

بهترین لپ تاپ‌ برنامه نویسی

  1. Dell XPS 15 (2020)
  2. Apple MacBook Air (M1, 2020)
  3. Huawei MateBook 13
  4. Dell XPS 17 (2020)
  5. Dell Inspiron 14 5000
  6. Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2)
  7. Microsoft Surface Laptop 3
  8. MacBook Pro (13-inch, 2020)
  9. HP Envy 13
  10. Google Pixelbook Go

۱. Dell XPS 15 (2020)

بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در حالت کلی

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

اگر به‌دنبال بهترین لپ تاپ برای برنامه‌نویسی هستید، ما با کمی احتیاط می‌توانیم لپ تاپ Dell XPS 15 (2020) را به شما معرفی کنیم. جدیدترین لپ تاپ پرچم‌دار دل تقریبا به بهترین وجه می‌تواند امکانات لازم را برای برنامه‌نویسی در اختیار شما قرار دهد. این لپ تاپ جدیدترین اجزای سازنده را در خود به‌همراه دارد و از یک طراحی نازک و سبک نیز استفاده می‌کند که به‌راحتی آن را تبدیل به یک دستگاه قابل حمل ایده‌آل می‌کند.

این محصول از یک نمایشگر خیره کننده ۱۵.۶ اینچی استفاده می‌کند که می‌تواند روزولوشن بالایی را در اختیار شما قرار دهد. همین امر سبب می‌شود که گزینه‌ای عالی برای طراحان و برنامه نویسان گرافیک باشد و بتوانند از امکانات آن استفاده کنند.

همچنین بخوانید: بهترین لپ‌تاپ اقتصادی؛ معرفی ارزان قیمت ترین ها

برخی از قدرتمندترین اجزای همراه نیز در حال حاضر در بازار وجود دارد که با این لپ تاپ قابل استفاده هستند و می‌توانیم به کارت گرافیک اکسترنال در برخی از حالت‌ها اشاره کنیم. این بدان معنی است که شما می‌توانید به‌طرز باورنکردنی کدهای خود را سریع کامپایل کنید.

این نکته برای برنامه نویسان بسیار ایده‌آل است و GPU می‌تواند به هر توسعه دهنده بازی‌های ویدیویی نیز در این زمینه کمک کند.شاید از همه بهتر بتوانیم به ماندگاری عالی باتری این لپ تاپ اشاره کنیم. به این معنی که شما می‌توانید از این لپ تاپ قدرتمند برای مدت زمانی طولانی بدون نیاز به شارژ استفاده کنید و مجبور نخواهید که روی میز کار از آن استفاده کنید.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

10th-generation Intel Core i5 – i7

پردازنده گرافیکی

Intel Iris Plus Graphics – Nvidia GeForce GTX 1650 Ti

حافظه رم

8GB – 64GB

صفحه نمایش

15.6″ FHD+ (1920 x 1200) IPS – UHD+ (3840 x 2400)

حافظه ذخیره سازی

256GB – 1TB SSD

نقاط قوت

  • + عملکرد سریع
  • + طراحی چشم‌نواز

نقاط ضعف

  • – پردازنده ضعیف GTX 1650 Ti
  • – صفحه نمایش بیش از اندازه بزرگ ۱۵ اینچی

۲. Apple MacBook Air (M1, 2020)

یک لپ تاپ نوسازی شده برای طراحی گرافیکی

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

بعد از اینکه نوسازی‌ها و ارتقاهای موردنیاز روی لپ تاپ مک بوک ایر اپل صورت گرفت، ما شاهد دستگاهی هستیم که آن را تبدیل به یکی از بهترین لپ تاپ‌های برنامه نویسی در سال ۲۰۲۰ می‌کند و به‌روزرسانی‌های بسیار مناسبی روی آن انجام شده است. این لپ تاپ هم‌اکنون از تراشه M1 اپل استفاده می‌کند که در لپ تاپ‌های بالارده نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تراشه نوآوری جدیدی است که اتفاقا از همان ابتدا می‌دانستیم که دور از دسترس کاربران نخواهد بود.

پردازنده‌های نسل دهم اینتل که آخرین مدل ۲۰۲۰ هستند و بسیار سریع‌تر از مدل‌های قبلی خود عمل می‌کنند، همراه با پردازنده M1 می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند. بنابراین لپ تاپ Apple MacBook Air (M1, 2020) سرعت بسیار بالایی دارد و با همان قیمت همیشگی در اختیار شما خواهد بود.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ اپل؛ معرفی مک بوک‌های دوست داشتنی برای حرفه‌ای ها!

همه‌ی این موارد می‌تواند زمان کامپایل را سریع‌تر کرده و تاثیرگذاری زیادی روی گردش کاری شما داشته باشد. مک بوک ایر جدید مانند همیشه قابلیت حمل بالایی دارد و از یک طراحی بسیار سبک وزن بهره می‌برد که حمل و نقل را برای کاربران ساده‌تر خواهد کرد. برنامه نویسانی که مسافرت‌های زیادی را تجربه می‌کنند، با این لپ تاپ می‌توانند شرایط خوبی داشته باشند.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Apple M1 (8-core)

پردازنده گرافیکی

Integrated 7-core GPU

حافظه رم

8GB – 16GB

صفحه نمایش

13.3-inch, 2,560 x 1,600 Retina True Tone display (backlit LED, IPS)

حافظه ذخیره سازی

256GB – 2TB SSD

 

نقاط قوت

  • + بسیار سریع و واکنش‌گر
  • + قیمت مناسب
  • + کارکرد بی‌صدا

نقاط ضعف

  • – طراحی مشابه با مدل قبلی
  • – بدون فن

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


۳. Huawei MateBook 13

عالی در زمینه‌های قابلیت حمل، عملکرد و قیمت

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

Huawei MateBook 13 به‌احتمال بسیار زیاد به‌عنوان انتخاب اول بسیاری از کاربران برای برنامه‌نویسی موردتوجه قرار خواهد گرفت. هوآوی با با گوشی‌های بسیار عالی و ارائه یک قیمت رقابتی وارد بازارهای مختلف شده است و هم‌اکنون این کار را بار دیگر با لپ تاپ‌های خود انجام می‌دهد. این لپ تاپ قابلیت حمل بسیار بالایی دارد و با ارائه مشخصات فنی مناسب برای برنامه‌نویسی، در دل بسیاری از خریداران جا خواهد گرفت.

این لپ تاپ قیمت بسیار مناسبی را ارائه می‌دهد و شما تمام قدرت یک لپ تاپ Core i5 و Core i7 را در کنار صفحه نمایش واضح، روشن و با رزولوشن بالا در اختیار خواهید داشت. این لپ تاپ از صفحه نمیش ۱۳ اینچی استفاده می‌کنند و حافظه‌ی ذخیره‌سازی SSD نیز در اختیار شما خواهد بود.

این روند باعث می‌شود که اپل و سایر تولید کنندگان رده بالا نتوانند به قدرت این محصول در رقابت برسند. علاوه بر این، این دستگاه فوق‌العاده قابل حمل است و تنها ۱.۳ کیلوگرم وزن دارد و ضخامت بدنه‌ی آن نیز کمتر از ۱.۵ سانتی‌متر است. بنابراین ارزش این را خواهد داشت که قبل از رفتن سراغ هر لپ تاپ دیگری آن را بررسی کنید.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

8th generation Intel Core i5 – i7

پردازنده گرافیکی

Intel UHD Graphics 620 , Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5

حافظه رم

8GB

حافظه ذخیره سازی

256GB – 512GB SSD

ابعاد

۲۱.۱ در ۲۸.۶ در ۱.۲ سانتی‌متر

وزن

۱.۳ کیلوگرم

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰

نقاط قوت

  • + سبک وزن و ساده
  • + مقرون به صرفه
  • + عملکرد پردازنده بسیار عالی

نقاط ضعف

  • – حافظه رم محدود ۸ گیگابایتی
  • – تنها دارای دو پورت USB-C

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه

 

۴. Dell XPS 17 (2020)

بهترین لپ تاپ با صفحه نمایش بزرگ برای برنامه نویسان


بهترین لپ تاپ برنامه نویسی + معرفی سیستم های اسمبل شده

برای بسیاری از برنامه نویسان، داشتن یک صفحه نمایش بزرگ برای کار کردن فوق‌العاده مهم است، چرا که این بدان معنی است که فضای زیادی برای بازکردن برنامه‌ها و پنجره‌ها خواهند داشت. نوشتن خطوط کد در صفحه‌ی کوچک و تنگ هرگز مورد جالبی نیست و به‌همین دلیل لپ تاپ Dell XPS 17 (2020) جدید، از این نظر می‌تواند بهترین لپ تاپ موجود در این لیست برای برنامه نویسان باشد.

صفحه نمایش این لپ تاپ از اندازه ۱۷ اینچی برخوردار است و بسیار زیبا طراحی شده است. رزولوشن 4K نیز توسط این صفحه نمایش پشتیبانی می‌شود و توسط کارشناسان زیادی توصیه شده است.این لپ تاپ از یک طراحی نازک و سبک برخوردار است که درخشانی بسیار جذابی هم دارد. در این زمینه دقیقا همانند برادر ۱۵ اینچی خودش عمل می‌کند. این بدان معنی است که شما برای لذت بردن از صفحه نمایش بزرگ این لپ تاپ، مجبور نخواهید بود که وزن بسیار زیادی را متحمل شوید.

با این حال، این لپ تاپ به‌طور قابل توجهی بزرگ‌تر و سنگین‌تر از لپ تاپ‌هایی است که از صفحه نمایش کوچک‌تری استفاده می‌کنند، بنابراین این نکته را نظر داشته باشید. هنوز هم کمپانی دل، یک لپ تاپ با صفحه نمایش بزرگ و درخشان ساخته است که می‌تواند دارای اجزای پیشرفته‌ای نیز باشد. بنابراین کدنویسی می‌تواند به‌صورت سریع و فشرده در این لپ تاپ انجام شود.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Up to 10th Generation Intel Core i9-10885H

پردازنده گرافیکی

Up to NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 with Max-Q

حافظه رم

Up to 64GB DDR4-2933MHz

حافظه ذخیره سازی

Up to 2TB M.2 PCIe NVMe

ابعاد

۲۴۸.۰۵ در ۳۷۴.۴۵ در ۱۹.۵ میلی‌متر

وزن

۱.۴۸ کیلوگرم

نقاط قوت

  • + طراحی خوب
  • + صفحه نمایش بزرگ

نقاط ضعف

  • – نه‌چندان قابل حمل
  • – نداشتن پورت

۵. Dell Inspiron 14 5000

یک لپ تاپ بزرگ برای برنامه نویسی مطابق با بودجه


بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

لپ تاپ Dell Inspiron 14 5000 را می‌توانیم یک محصول همه جانبه برای برنامه نویسی بدانیم. اگر یک لپ تاپ مدرن و عالی می‌خواهید، باید سه چیز مهم را هنگام خرید هر لپ تاپی در نظر داشته باشید. اولین مورد صفحه نمایش لپ تاپ است که حداقل باید از نوع IPS بوده و رزولوشن آن نیز Full HD یا همان ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ باشد. دومین مورد پردازنده است که حداقل باید چهار هسته‌ای باشد.

در نهایت به حافظه ذخیره‌سازی می‌رسیم که بهتر است از نوع SSD باشد تا سرعت لازم فراهم شود. جدا از تمام این‌ها، هنگام صحبت در مورد لپ تاپ، خلاصی از صداها و مشکلات خاص آن آسان است، اما بسیاری از کارهای رمزگذاری به چیز خاص و عجیب و غریبی نیاز ندارند.

همچنین بخوانید: بهترین مرورگر اندروید + معرفی 5 مورد از محبوب ترین مرورگرها

لپ تاپ Dell Inspiron 14 5000 همه‌ی این فاکتورهای مهم را در خود دارد و عملکرد عالی آن نیز به برنامه نویسان کمک می‌کند که کامپایل سریع و آسانی داشته باشند. شما یک سیستم عالی برای همه کارهای محاسباتی خود خواهید داشت و می‌توانید کارهایی مانند توسعه بازی و برنامه‌های سنگین را نیز به‌خوبی انجام دهید.

مشخصات اولیه‌ای که در ابتدا به شما معرفی کردیم و شامل صفحه نمایش با وضوح بالا، پردازنده حداقل چهار هسته‌ای Core i5 اینتل، حافظه ۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD در این محصول به‌کار رفته است. صفحه نمایش وضوح بسیار بالایی دارد و ساختار زیبایی را با یک قیمت پایین در اختیار شما قرار می‌دهد.

بدین ترتیب شما محصولی را خریداری خواهید کرد که چندان قیمت بالایی ندارد و می‌تواند متناسب باشد. البته بازهم می‌توانستیم انتظار یک لپ تاپ با پردازنده Core i7 و حافظه ذخیره‌سازی ۱ ترابایتی را داشته باشیم. نسخه‌ی 2-1 این لپ تاپ نیز وجود دارد، اما نیازی به اشاره در این مطلب نداریم.

 

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Intel Core i5-8265U (quad core, 3.9GHz Max Turbo Boost)

پردازنده گرافیکی

NVIDIA GeForceR MX150 2GB GDDR5

حافظه رم

8GB

حافظه ذخیره سازی

256GB SSD

ابعاد

۳۲.۴ در ۲۳.۲ در ۱.۹ سانتی‌متر

وزن

۱.۴۸ کیلوگرم

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰

نقاط قوت

  • + مناسب همراه با قیمت خوب
  • + صفحه نمایش عالی

نقاط ضعف

  • – عدم استفاده از پردازنده Core i7 و کافی بودن حافظه SSD با حجم ۱۲۸ گیگابایت
  • – عدم داشتن قدرت لازم برای کارهای سه‌بعدی

۶. Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2)

عملکرد فوق‌ حرفه‌ای

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

با استفاده از این مدل، لنوو نوعی تجربه محاسباتی را تجربه کرده است که تصور می‌کنیم اکثر کاربران، تنها می‌توانند با یک کامپیوتر رومیزی قدرتمند و در یک کیس بزرگ به آن دسترسی داشته باشند. چنین کامپیوتری را شما نه‌تنها در یک لپ تاپ قابل حمل در اختیار خواهید داشت، بلکه می‌توانید از طراحی نازک و فشرده آن نیز لذت ببرید.

برای افرادی که به قدرت بالایی در پروژه‌های خودشان نیاز دارند، لپ تاپ Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2) می‌تواند بسیار ایده‌آل باشد. این محصول از پردازنده‌های حرفه‌ای زنون با حداکثر شش هسته همراه با کارت گرافیک Quadro T2000 انویدیا استفاده می‌کند و حافظه‌ی رم آن نیز ۶۴ گیگابایت است.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ ایسر؛ از تایوان تا روی میز شما!

شما می‌توانید این لپ تاپ را با حداکثر ۴ ترابایت فضای ذخیر‌ه سازی nVME SSD تهیه کرده و یک صفحه نمایش ۱۵ اینچی با کیفیت 4K نیز داشته باشید. این لپ تاپ حساس به لمس است و دارای دقت رنگی بسیار بالایی نیز خواهد بود. این مورد یقینا برای پروژه‌های سنگین شما عالی است و می‌تواند برای کارهای عمومی و بصری که نیاز به پردازش‌های سنگین دارد نیز مناسب خواهد بود.

البته برای کدنویسی نیز شما از این لپ تاپ می‌توانید استفاده کنید. این لپ تاپ تا جدی به‌لطف داشتن طراحی صفحه کلید عالی لنوو، برای این کار مناسب است. اما به‌طور کلی، لپ تاپ Lenovo ThinkPad P1 (Gen 2) کیفیت ساخت فوق‌العاده بالایی دارد و از جمله‌ی آن، می‌توانیم به بدنه‌ی نیمه هموار آن اشاره کنیم که می‌تواند از ضربات سبک به لپ تاپ محافظت کند. همچنین کاربرانی که نیاز به پورت‌های زیاد دارند نیز می‌توانند از این لپ تاپ بهره‌مند شوند.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Six Core Intel Core i7 / Xeon

پردازنده گرافیکی

Nvidia Quadro T1000-T2000

حافظه رم

8-64GB

حافظه ذخیره سازی

256GB-4TB

ابعاد

۳۶.۲ در ۲۴.۶ در ۱۷ میلی‌متر

وزن

حداقل ۱.۷ کیلوگرم

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰ نسخه‌ی Home و Pro

 

نقاط قوت

  • + عملکرد خارق‌العاده در یک بدنه‌ی اسلیم
  • + دارنده یکی از بهترین صفحه نمایش‌ها

نقاط ضعف

  • – اترنت سیمی به یک سیستم عجیب mini تغییر یافته است
  • – عدم ارزان بودن نسبت به مدل‌های برتر لپ تاپ‌های اپل

 

۷. Microsoft Surface Laptop 3

برنامه نویسی ویندوز روی سخت‌افزار اختصاصی مایکروسافت

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی + معرفی سیستم های اسمبل شده

همان‌طور که از مایکروسافت می‌توانیم انتظار داشته باشیم، لپ تاپ Microsoft Surface Laptop 3 درواقع یک تجربه خالص ویندوز ۱۰ خواهد بود.

شما می‌توانید از این لپ تاپ به‌عنوان معیاری برای آزمایش و توسعه نرم‌افزارهای ویندوز استفاده کنید. این لپ تاپ از یک طراحی عالی، بدنه‌ی آلومینیومی و صفحه کلید راحت برخوردار است. جدیدترین نسخه از این لپ تاپ همراه با رنگ مشکی مات عرضه شده است و مشخصات آن نیز کاملا برای برنامه نویسی مناسب خواهد بود.

لپ تاپ Microsoft Surface Laptop 3 از پردازنده Core i7، حافظه رم ۱۶ گیگابایتی، فضای ذخیره‌سازی ۱ ترابایتی از نوع SSD و صفحه نمایش ۱۳.۵ اینچی همراه با وضوح بالا استفاده می‌کند و حتی می‌توانید از قلم Surface Pen مایکروسافت نیز روی آن استفاده کنید.

بسیاری از انواع دیگر این لپ تاپ هم وجود دارد که شما برحسب قدرت موردنیاز خود، می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. این لپ تاپ از نظر قیمت، به اندازه لپ تاپ‌های مقرون به صرفه عمل نمی‌کند، اما بدون شک یک لپ تاپ عالی خواهید داشت که همراه با پورت USB-C در اختیار شما قرار می‌گیرد.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Intel Core i5 – i7 / AMD Ryzen 5 / AMD Ryzen 7

پردازنده گرافیکی

Intel Iris Plus Graphics / AMD Radeon Vega 9 / AMD Radeon RX Vega 11

حافظه رم

8GB – 16GB

صفحه نمایش

13.5-inch PixelSense (2,256 x 1,504) / 15-inch PixelSense (2,496 x 1,664)

حافظه ذخیره سازی

128GB, 256GB, 512GB or 1TB SSD

 

نقاط قوت

  • + عمر باتری عالی
  • + پردازنده انتخابی اینتل یا AMD

نقاط ضعف

  • – عدم وجود Thunderbolt 3
  • – پورت‌های کم نسبت به اندازه

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


 

۸. MacBook Pro (13-inch, 2020)

یک لپ تاپ با طراحی گرافیکی عالی و کامپکت

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی + معرفی سیستم های اسمبل شده

در حالی که از مک بوک ایر اپل سال ۲۰۱۸ به‌عنوان قابل حمل‌ترین لپ تاپ یاد می‌شود، اپل با MacBook Pro (13-inch, 2020) یک گزینه‌ی عالی برای کار با Xcode معرفی کرده است و کاربران می‌توانند برای توسعه‌ی برنامه‌های iOS و macOS از آن استفاده کنند.

پردازنده‌های جدید و نسل دهمی اینتل هم اکنون به‌عنوان یک گزینه در این لپ تاپ ارائه شده است و می‌توانند عملکردهای مختلفی را ارائه دهند. این مک بوک اپل با چنین شرایطی هم قابل هم خواهد بود و هم قدرت بسیار زیادی را فراهم می‌کند. اگرچه این امکان وجود دارد که وزن آن کمی بیشتر از مدل‌های مک بوک فوق‌ باشد، اما در هنگام اجرای تسک‌های مختلفی همچون برنامه نویسی با کدهای سنگین، افزایش عملکرد ارزش این وزن سنگین را خواهد داشت.

از آن‌جا که مک ها می‌توانند ویندوز را از طریق بوت کمپ یا با استفاده از ماشین مجازی مانند Parallels به‌خوبی اجرا کنند، شما قادر خواهید بود که از مک خود برای توسعه برنامه‌ها روی هر سیستم‌عاملی استفاده کنید.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

8th-generation Intel Core i5 – 10th-generation Intel Core i7

پردازنده گرافیکی

Intel Iris Plus Graphics 645

حافظه رم

up to 32GB

صفحه نمایش

13-inch Retina display with True Tone

حافظه ذخیره سازی

256GB – 4TB SSD

نقاط قوت

  • + مشخصات فنی بهبودیافته در بسیاری از مدل‌ها
  • + ظرفیت بالای هارد SSD برای مدل پایه
  • + طراحی عالی کیبرد جدید

نقاط ضعف

  • – استفاده از پردازنده نسل هشتی اینتل
  • – استفاده صرف از پورت‌های Thunderbolt 3

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


۹. HP Envy 13

یک لپ تاپ تمام فلزی حرفه‌ای برای کارهای کدنویسی

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی

جدیدترین لپ تاپ HP Envy 13 می‌تواند یک انتخاب عالی برای برنامه نویسان باشد. HP اخیره با کاهش اندازه لپ تاپ‌های خود و ایجاد تغییرات اساسی در وزن آن‌ها، توانسته است که فاکتورهای مهمی را برای لپ تاپ ۱۳ اینچی اچ پی تامین کند. این لپ تاپ همراه با یک نمایشگر حساس به لمس و کیفیت بالا ارائه شده است و قدرت و قابلیت حمل بالایی هم دارد.

اما شاید قابل توجه‌ترین تغییر در این مورد، طراحی کاملا فلزی خیره کننده آن باشد. پوشش کلیدها در صفحه کلید بسیار عالی است و اطراف صفحه نمایش نیز با همین پوشش عالی همراه شده است. درواقع همه‌ی انتظاراتی که از یک لپ تاپ Envy داریم در آن فراهم شده است.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ های ۲۰۲۰: برترین انتخاب ها برای طراحان گرافیک

صفحه کلید این محصول دارای قابلیت‌های متنوعی است و کلیدهای بالا و پایین صفحه را نیز باید به آن اضافه کنیم. صفحه لمسی این محصول نیز به‌اندازه کافی بزرگ است و کار آسانی با آن خواهید داشت. هر دو جنبه مهم یک لپ تاپ برای تایم‌های طولانی کدنویسی در این محصول جمع شده است و یک انتخاب ارزشمند برای خرید خواهد بود.

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

8th generation Intel Core i5-i7

پردازنده گرافیکی

Intel UHD Graphics 620, Nvidia GeForce MX150 2GB GDDR5

حافظه رم

8GB – 16GB

صفحه نمایش

Full HD (1,920 x 1,080)

حافظه ذخیره سازی

256-512GB SSD

 

نقاط قوت

  • + ظاهر حرفه‌ای و جذاب
  • + صفحه کلید با عملکرد عالی

نقاط ضعف

  • – عدم وجود 4K

۱۰. Google Pixelbook Go

یک پلتفرم عالی برای توسعه اندروید و اجرای کدهای لینوکس

 

مشخصات فنی

پردازنده مرکزی

Intel Core m3 – Intel Core i7

پردازنده گرافیکی

Intel UHD Graphics 615

حافظه رم

8GB – 16GB

صفحه نمایش

13.3-inch Full HD (1,920 x 1,080) or 4K LCD touchscreen

حافظه ذخیره سازی

128GB – 256GB eMMC

 

نقاط قوت

  • + عمر باتری عالی
  • + صفحه کلید Hush عالی

نقاط ضعف

  • – قیمت‌گذاری نزدیک لپ تاپ بالارده
  • – عدم وجود سیستم لاگین بلومتریک

توسعه دهندگان اندروید و کروم بوک‌ها می‌توانند یک انتخاب طبیعی برای ادغام با نرم‌افزارها و سرویس‌های گوگل داشته باشند. این سیستم می‌تواند پشتیبانی کاملی از اجرای نرم‌افزارهای اندرویدی داشته باشد و نیازی به ابزارهای جانبی نخواهید داشت. با این حال، بسیاری از کروم بوک‌ها بسیار مقرون به صرفه طراحی شده‌اند و دارای مشخصات پایین‌تر و عملکردی هستند که باعث پایین‌ آمدن قیمتشان می‌شود.

لپ تاپ Google Pixelbook Go نسخه‌ی جدیدتری از مدل‌های ابتدایی است که برای رقابت با تولید کنندگان بزرگ‌تر لپ تاپ طراحی شده است. این محصول همچنان از ChromeOS استفاده می‌کند و مجهز به ابزارهای توسعه اندروید استودیو متعلق به گوگل است. البته سخت افزارهای موردنیاز یک لپ تاپ استاندارد ویندوز نیز در آن به‌کار رفته است و می‌توانید برنامه‌های لینوکس را نیز روی آن اجرا کنید.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ ایسوس؛ بررسی سری ZenBook تا ROG ،Viva و … در یک نگاه سریع!

لپ تاپ Google Pixelbook Go مطمئنا بهترین کروم بوک ساخته شده است و از سخت افزارهای قابل توجهی برخوردار است. این محصول مجهز به پردازنده Core i7 اینتل است و می‌توانید از حافظه رم ۸ یا ۱۶ گیگابایتی برخوردار شوید. صفحه نمایش پرجزئیات و بزرگ این لپ تاپ نیز از رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ برخوردار است و از 4K نیز پشتیبانی می‌کند. این لپ تاپ صفحه نمایش لمسی دارد و برای فخر فروشی مناسب خواهد بود.

چگونه یک لپ تاپ مناسب برنامه نویسی خریداری کنیم؟

برنامه‌نویسی را می‌توان در انواع مختلفی از دستگاه‌ها انجام داد، اما بسیاری از برنامه نویسان چیزی از یک لپ تاپ اساسی می‌خواهند. اندازه صفحه نمایش هنگام انتخاب یک لپ تاپ مخصوص برنامه نویسی اهمیت بسیار زیادی دارد. شما به‌عنوان مثال در صفحه نمایش ۱۵ اینچی بیشتر از یک صفحه کوچک‌تر خواهید داشت و می‌توانید خواندن کد و انجام تنظیمات GUI را بسیار راحت‌تر انجام دهید. البته با صفحه نمایش بزرگ‌تر، قابلیت حمل را فدا خواهید کرد.

حافظه رم نیز یک نکته کلیدی در انتخاب لپ تاپ مخصوص برنامه نویسی است. محیط‌های توسعه سنگین مانند ویژوال استودیو با یک حافظه رم سالم می‌توانند کارکرد بهتری داشته باشند و ما نیز به شما توصیه می‌کنیم که حداقل ۸ گیگابایت حافظه رم در این زمینه داشته باشید. البته حافظه‌ی ۱۶ گیگابایتی نیز یک انتخاب ایده‌آل برای شما خواهد بود.

لپ تاپ برای برنامه نویسی

تهیه پردازنده‌ی Core i5 اینتل را نیز می‌توانید یک انتخاب حداقلی برای لپ تاپ خود در نظر داشته باشید. این میزان نمی‌تواند تامین کننده قدرت استثنایی باشد، اما عملکرد کافی را برای شما تضمین خواهد کرد. این پردازنده مخصوصا برای کارهایی همچون طراحی‌های پیچیده وب سایت که دارای کدهای زمینه زیادی است، مناسب خواهد بود. برنامه‌های بزرگ و پیچیده با پردازنده سریع‌تر، می‌توانند با سرعت بالایی کامپایل شوند.

همچنین گرافیک نیز بسته به کار توسعه‌ای که انجام می‌دهید، می‌تواند بسیار کلیدی باشد. اگر در حال توسعه بازی در محیطی مانند Unreal Engine یا یونیتی هستید، باید الزامات گرافیکی آن برنامه‌ها را در نظر داشته باشید. به یاد داشته باشید که استفاده از یک سیستم‌عامل همسو با اهداف شما، می‌تواند ایده‌ی خوبی برای خرید یک لپ تاپ برنامه نویسی باشد. اینکه می‌خواهید در Xcode برای آیپد، آیفون یا مک برنامه توسعه دهید، اهمیت زیادی دارد و شما با خرید یک مک بهتر می‌توانید به اهداف خود دست یابید.

همچنین بخوانید: بهترین لپ تاپ اچ پی؛ متنوع ترین مدل ها برای هر بودجه و کاربری

سیستم‌های اسمبل شده برای برنامه نویسی

با گسترش و توسعه‌ی اینترنت، شکی وجود ندارد که توسعه‌ی وب و برنامه نویسی وب هیچ‌گاه بدون صورت موردتوجه قرار نگرفته بود. بنابراین توسعه دهندگان آگاه و ماهر وب نیز تقاضای زیادی در این زمینه داشته‌اند. ما در ادامه قصد داریم که ۵ سیستم مناسب برای برنامه نویسی را معرفی کنیم که می‌توانید برای خرید در نظر داشته باشید.

به‌عنوان یک توسعه دهنده‌ی وب، مهم خواهد بود که شما بهترین دستگاه برنامه نویسی را در اختیار داشته باشید. با این حال، اگر به‌دنبال بهترین کامپیوتر برای برنامه نویسی هستید، گزینه‌های زیادی در اختیار شما خواهد بود. انتخاب برند مناسب و کامپیوتری که بتواند باتوجه به گزینه‌های موجود، چالش‌های پیش روی شما را برطرف کند، ضروری خواهد بود.

در ادامه می‌توانید سیستم‌های اسمبل شده مخصوص برنامه نویسی را مشاهده کرده و برحسب سلیقه‌ی خود، یک مورد مناسب را انتخاب کنید.

۱. Dell PowerEdge T30 Tower Server

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی + معرفی سیستم های اسمبل شده

مطمئنا وقتی که نوبت به خرید هر کامپیوتری می‌رسد، ابتدا باید به برند سازنده‌ی آن توجه کنیم. دل یکی از برندهای تجاری بسیار خوبی است که می‌توانید به آن اعتماد کنید. این برند طی سالیان متمادی به ایجاد خلاقانه‌ترین محصولات متناسب با کیفیت شهرت یافته است.

از دیدگاه کامپیوترهای رومیزی، Dell PowerEdge T30 Tower Server محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کرده است. این سیستم با یک پردازنده چهار هسته‌ای Intel Xeon E3- 1225 v5 Quad ارائه شده است و از سرعت بالایی برای برنامه نویسی برخوردار است.

برای ارائه بهترین کارت گرافیک برای کاربران، این سیستم مجهز به Intel HD Graphics P530 شده است و یکی از بهترین‌های لیست محسوب می‌شود. به‌منظور پشتیبانی از زمینه‌های کاری مختلف و عمده، این کامپیوتر از ۶۴ گیگابایت حافظه رم استفاده می‌کند و نکته‌ی جالب‌تر ماجرا این است که ۸ ترابایت حافظه ذخیره‌سازی از نوع SATA نیز روی آن به‌کار رفته است.

این بدان معنی است که شما هر کار پرحجمی که نیاز به ذخیره‌سازی‌های سنگین داشته باشد را می‌توانید با این سیستم هندل کرده و حتی بیش از حد برای شما کافی خواهد بود.

این سیستم برای اینترنت، از اتصال سریع Tower Desktop Dell Computer استفاده می‌کند که یک اترنت سریع است و بنابراین مشکلی نخواهید داشت. این سیستم دارای یک دی وی دی رایتر بسیار مفید است و باتوجه به ویژگی‌های چشمگیری که دارد، می‌تواند این محصول را در زمره بهترین کامپیوترهای رومیزی برای برنامه نویسی قرار دهد.

مشخصات فنی

حافظه ذخیره سازی

۸ ترابایت

حافظه رم

۶۴ گیگابایت

پردازنده مرکزی

Intel Xeon E3-1225 v5 Quad-Core

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰ نسخه Home

نقاط قوت

  • + طراحی مناسب
  • + کارت گرافیک مناسب
  • + پردازنده خوب

نقاط ضعف

  • – نه‌چندان با دوام
  • – پیکربندی سخت
  • – گرم شدن زیاد

۲. HP Envy 795 Tower Desktop

بهترین  سیستم برنامه نویسی

وقتی که صحبت از بهترین برندهای کامپیوترهای رومیزی می‌شود، کامپیوترهای HP نامی است که به‌هیچ وجه نمی‌توانید آن را نادیده بگیرید. این برند به‌خاطر کیفیت محصولات خودش شناخته می‌شود و در طول این سال‌ها، برخی از بهترین کامپیوترهای رومیزی را روانه بازار کرده است و دستگاه‌هایی را فراهم می‌کند که در صنعت تکنولوژی شناخته شده است. گروهی از مشتریان وفادار از این برند خریداری می‌کنند و در سطح جهانی به شهرت بالایی دست پیدا کرده است.

اگر به‌دنبال یک سیستم اسمبل شده قابل اعتماد برای برنامه نویسی تحت وب هستید، کامپیوتر HP Envy 795 Tower Desktop می‌تواند همان چیزی باشد که می‌توانید آن را خریداری کنید.

همچنین بخوانید: معرفی سیستم گیمینگ ارزان

این محصول از یک پردازنده نسل هشتمی Core i7 8700 K اینتل استفاده می‌کند. این همان چیزی است که این کامپیوتر رومیزی HP به آن نیاز داشته است تا سرعتی بی‌نظیر را برای شما فراهم کند. در زمینه گرافیک، این محصول مجهز به AMD Radeon RX 550 همراه با ۵ گیگابایت است که یکی از بهترین‌ها در لیست محسوب می‌شود. شما همچنین می‌توانید از یک صدای فراگیر برای کارهای خاصی طراحی خود نیز استفاده کنید. این محصول به یک حافظه رم ۶۴ گیگابایتی DDR4 نیز مجهز شده است و کامپیوتر شما را قادر می‌سازد که حتی کارهای پیچیده‌تری را با سهولت یکپارچه انجام دهد. این کامپیوتر با داشتن هارد دیسک ۸ ترابایتی SATA فضای بیش از حد کافی را برای پروژه‌های سنگین شما فراهم خواهد کرد.

سیستم عامل ویندوز ۱۰ میز برای بهبود عملکرد این کامپیوتر در نظر گرفته شده است و می‌توانید کارایی بسیار نابی را هنگام برنامه نویسی و کامپایل انتظار داشته باشید.

مشخصات فنی

حافظه ذخیره سازی

۸ ترابایت + ۵۱۲ گیگابایت SSD

حافظه رم

۶۴ گیگابایت

پردازنده مرکزی

Intel Core i7-8700K 6-Core

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰ نسخه Home

نقاط قوت

  • + حافظه ذخیره سازی بالا
  • + عرضه‌ی کافی در بازار
  • + پشتیبانی عالی

نقاط ضعف

  • – اسمبل سخت
  • – فن پر سر و صدا
  • – نه‌چندان مناسب برای توسعه دهندگان حرفه‌ای

۳. Dell OptiPlex 3070 Desktop

بهترین سیستم برنامه نویسی

مورد بعدی که در لیست کامپیوترهای اسمبل شده می‌توانیم به آن اشاره کنیم، کامپیوتر رومیزی Dell OptiPlex 3070 Desktop است. همان‌طور که قبلا نیز ذکر شده بود، دل یکی از برندهایی است که می‌توانید با خیال راحت از آن خرید کرده و به آن اعتماد داشته باشید. با استفاده از این سیستم می‌توانید پیشرفته‌ترین و کاربردی‌ترین ویژگی‌ها را داشته باشید.

برای شروع، این سیستم مجهز به یک پردازنده بسیار پیشرفته و فوق‌العاده سریع Intel Core i9 9900 است که به آن کمک می‌کند تا عملکردی بی‌نظیر را برای شما داشته باشد. این محصول از یک کارت گرافیک با کیفیت بالا نیز استفاده می‌کند.

همچنین بخوانید: بهترین مانیتور ایسوس؛ از گیمینگ تا استفاده‌ی روزانه!

به‌منظر مدیریت چندین تسک به‌صورت همزمان، شما می‌توانید از حافظه رم ۱۶ گیگابایتی آن استفاده کنید. در این سناریو بسیار رقابتی، ظرفیت ذخیره‌سازی دستگاه‌ها نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. مطابق با استانداردهای موجود، این سیستم به یک هارد SSD با ظرفیت ۱ ترابایت مجهز شده است و در کنار آن یک هارد ۵ ترابایتی از نوع دیسک سخت نیز وجود دارد که کافی خواهد بود.

جدا از تمام این‌ها، این کامپیوتر مجهز به سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ نسخه‌ی Professional است که به آن کمک می‌کند تا عملکرد کلی مناسبی در بسیاری از اوقات داشته باشد. این کامپیوتر پورت‌های USB زیادی هم دارد و سایر پورت‌ها روی آن کار شده است. بنابراین، با توجه به تمام این ویژگی‌ها، می‌توان گفت که با یک کامپیوتر ایده‌آل روبرو هستیم که بسیاری از توسعه دهندگان می‌توانند آن را خریداری کنند.

مشخصات فنی

حافظه ذخیره سازی

۵ ترابایت + ۱ ترابایت SSD

حافظه رم

۱۶ گیگابایت

پردازنده مرکزی

Intel Core i9-9900 Processor Turbo Boost

سیستم‌عامل

ویندوز ۱۰ نسخه Professional

نقاط قوت

  • + پشتیبانی عالی
  • + حافظه ذخیره سازی بالا
  • + عملکرد خوب

نقاط ضعف

  • – گرم شدن در اکثر مواقع
  • – پر سر و صدا
  • – نه‌چندان مناسب برای توسعه دهندگان حرفه‌ای

۴. Tinker Board Single Board PC

بهترین سیستم برنامه نویسی

سیستم دیگری که می‌خواهیم به شما معرفی کنیم، Tinker Board Single Board PC نام دارد. این سیستم درواقع یک کیس نیمه آماده است که ۵۵ گرم وزن دارد و مشخصات فنی مناسب آن، می‌تواند برای برنامه نویسی هم مناسب باشد. این کیس از پردازنده Rockchip RK3288 استفاده می‌کند و حافظه رم آن هم ۲ گیگابایتی است.

این حافظه از نوع DDR3 است و مصالحه‌هایی که روی قسمت‌های مختلف آن شده است، قیمت پایینی را برای سیستم فراهم می‌کند. حافظه داخلی در این سیستم به کار نرفته است و باید به صورت جداگانه اقدام به خرید آن کنید. کارت گرافیک این سیستم هم از معمای آرم پشتیبانی می‌کند و از نوع Mali-T764 خواهد بود.

کیس نیمه آماده Tinker Board Single Board PC از چهار پورت USB 2.0 استفاده می‌کند و پورت‌های شبکه آن هم از نوع گیگابیتی است. بلوتوث ورژن ۴ در آن به کار رفته است و می‌توانید از خروجی هدفون ۳.۵ میلی متری هم استفاده کنید.

همچنین بخوانید: لیست کاملی از بهترین سیستم ها برای تدوین فیلم و میکس

پورت HDMI برای اتصال دستگاه‌های دیگر در این کیس فراهم شده است، اما سایر پورت‌ها مانند اسپیکر یا درایو نوری در آن وجود دارد. البته نبود این موارد اهمیت چندانی هم ندارد و با توجه به قیمت، همین مشخصات هم رضایت بخش محسوب می‌شوند. این کیس از کارت خواب میکرو SD‌ برخوردار است و می‌توانید از حافظه‌های جانبی همراه با آن استفاده کنید.

کیس نیمه آماده Tinker Board Single Board PC از خروجی S/PDIF استفاده می‌کند و از دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به کانکتور MIPI همراه با ۱۵ پین اشاره کنیم که امکان اتصال مانیتورهای قدیمی را فراهم کرده است. این کیس می‌تواند انرژی خود را از طریق یک آداپتور ۵ واتی تهیه کرده و اتصالش نیز از طریق پورت میکرو USB خواهد بود.

شما به راحتی می‌توانید با این کیس از پخش محتوای 4K لذت برده و کدک‌های استاندارد صوتی را هم داشته باشید. پردازنده این کیس چند هسته‌ای است و قدرت کاملی برای اجرای برنامه‌های مختلف در حیطه برنامه نویسی خواهد داشت. می‌توانید توان عملیاتی در DIY را توسط این کیس بیشتر کرده و از هدرهای رنگی GPIO هم استفاده کنید.

مشخصات فنی

حافظه ذخیره سازی

ندارد

حافظه رم

۲ گیگابایت

پردازنده مرکزی

Rockchip RK3288

وزن

۵۵ گرم

 

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


۵. ProDesk 400 G6

بهترین سیستم اسمبل شده برنامه نویسی

کامپیوتر ProDesk 400 G6 را به عنوان یک سیستم عالی برای برنامه نویسی می‌توانید در نظر داشته باشید. وزن این کیس ۵.۵ کیلوگرمی است و پردازنده آن توسط اینتل طراحی شده است. سری پردازنده Core i3 است و حداقل عملکرد لازم را برای سرعت بخشیدن به کارها در اختیار شما قرار می‌دهد.

فرکانس آن هم ۳.۶ گیگاهرتزی است و در حالت توربو می‌توانید از فرکانس ۴.۲ گیگاهرتزی برخوردار شوید. این کیس از یک حافظه رم ۸ گیگابایتی استفاده می‌کند و ظرفیت حافظه داخلی آن هم ۱ ترابایتی است. در کنار آن می‌توانیم به پردازنده گرافیکی اینتل هم اشاره کنیم که داخلی بوده و مدل آن UHD Graphics 630 تعیین شده است.

کامپیوتر ProDesk 400 G6 با پورت‌های متنوعی در اختیار شما خواهد بود و می‌توانید به وجود ۴ پورت USB 2.0 و چهار پورت USB 3.0 در آن اشاره کنیم. این محصول پورت‌های شبکه پر سرعتی دارد، اما سیستم وای فای و بلوتوث در آن به کار نرفته است.

می‌توانید از پورت HDMI برای اضافه کردن مانیتورهای بیشتر استفاده کرده و به عنوان کاربر حرفه‌ای از سیستم استفاده کنید. ماوس و کیبورد هم امکان اتصال به این سیستم را خواهند داشت و وجود درایو نوری هم ممکن است در برخی از مواقع به کمک شما بیاید. سیستم عامل این کامپیوتر از نوع داس است و از مزایای دیگر آن هم می‌توانیم به مادربردی اشاره کنیم که کمپانی HD با کیفیتی عالی آن را طراحی کرده است.

مشخصات فنی

حافظه ذخیره سازی

۱ ترابایت

حافظه رم

۸ گیگابایت

پردازنده مرکزی

Intel Core-i3

وزن

۵.۵ کیلوگرم

 

مشاهده قیمت این محصول در فروشگاه


بهتر است لپ تاپی را تهیه کنید که با برخی از لوازم جانبی حرفه‌ای بتواند سازگار باشد و بتوانید بهترین استفاده را از آن ببرید. می‌توانید از صفحه کلید، ماوس و بهترین نمایشگر نیز در لپ تاپ خود بهره مند شوید.

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی از نگاه مقداد آی تی کدام است؟

Apple MacBook Air (M1, 2020), Huawei MateBook 13, Dell XPS 17 (2020), این سه لپ تاپ به همراه مدل های دیگر جزء بهترین لپ تاپ ها هستند که ما در این مقاله به معرفی آن ها پرداخته ایم.

بهترین سیستم‌های اسمبل شده برای برنامه نویسی کدام است؟

Dell PowerEdge T30 Tower Server, HP Envy 795 Tower Desktop, این دو سیستم به همراه دستگاه های دیگر جزء بهترین سیستم های اسمبل شده هستند که در این مقاله آمده است.

مهم ترین فاکتور برای خرید بهترین لپ تاپ برنامه نویسی چیست؟

،ساخت و بدنه لپتاپ ،پردازنده مرکزی ،مموری (رم) ،حافظه سیستم عامل.

شما می توانید برای خرید و خواندن مقاله های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.