اگر می‌خواهید یک پاوربانک شیائومی یا انکر تهیه کنید، اما نمی‌دانید که کدام برند برای شما مناسب‌تر است، مطالعه این مطلب برای شما خالی از لطف نخواهد بود.

بسیاری از کاربران اسمارت‌فون‌ها، تبلت‌ها، گجت‌ها و…، تقریبا در هر زمان و مکانی به دستگاه الکترونیکی خود نیاز دارند؛ اما با توجه به اینکه در هر مکانی نمی‌توان به پریز برق دسترسی داشت، طبیعی است که با مشکل شارژ باتری روبه‌رو می‌شوند. تنها راه‌حلی که برای مشکل تامین شارژ دستگاه‌های الکترونیکی وجود دارد، خرید پاوربانک با ظرفیت باتری مناسب است.

این روزها کمپانی‌های مختلفی در زمینه تولید و عرضه لوزام جانبی دستگاه‌های الکترونیکی فعالیت می‌کنند؛ به همین دلیل، پاوربانک‌های متنوعی از برندهای مختلف در بازار عرضه می‌شوند و هر کدام از آنها ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. مدل‌های مختلف پاوربانک شیائومی و پاوربانک انکر هم در این بازار رقابت می‌کنند. در این مطلب می‌خواهیم برخی از پاوربانک‌های شیائومی و انکر را بررسی کنیم تا انتخاب از بین این دو برند برای شما آسان‌تر شود.

پاوربانک شیائومی یا انکر

برای اینکه متوجه شوید کدام پاوربانک شیائومی یا انکر برای شما مناسب‌تر است، باید با ویژگی‌های مختلف این محصولات مانند ظرفیت، تعداد پورت‌ها، ایمنی و توان شارژ آشنا شوید.

بسیاری از کاربران نیاز دارند که به صورت همزمان چند دستگاه مختلف را با پاوربانک شارژ کنند و برای این کار چند پورت مختلف لازم دارند. بنابراین هنگام خرید پاوربانک شیائومی یا انکر باید به تعداد و نوع پورت‌ها دقت کنید. پاوربانک‌ها در ظرفیت‌های مختلفی به فروش می‌رسند و گنجایش باتری پاوربانک‌های مختلف، متفاوت است.

اگر می‌خواهید با یک پاوربانک چند دستگاه مختلف را شارژ کنید، طبیعتا به یک باتری 20000 میلی‌آمپر ساعتی یا بیشتر نیاز دارید؛ چون با یک پاوربانک 10000 میلی‌آمپر ساعتی نمی‌توانید تمام دستگاه‌های خود را کاملا شارژ کنید.

همچنین، کاربرانی که در مسافرت‌های طولانی می‌خواهند شارژ گوشی خود را تامین کنند نیز به پاوربانک‌های با ظرفیت بالا نیاز دارند. یکی دیگر از مواردی که پیش از خرید پاوربانک انکر، شیائومی یا هر برند دیگری باید به آن توجه کنید، توان شارژ و سازگاری ولتاژ و آمپر پاوربانک با دستگاه شماست.

برخی از پاوربانک‌ها از قابلیت Fast Charge پشتیبانی می‌کنند که به‌لطف آن می‌توانید دستگاه خود را با سرعت بالایی شارژ کنید. البته این قابلیت برای دستگاه‌هایی که از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کنند هیچ سودی ندارد. در ادامه، به بررسی برندهای مذکور و برخی از محصولات با کیفیت آنها می‌پردازیم تا با آگاهی بیشتری، از بین مدل‌های مختلف پاوربانک شیائومی یا انکر انتخاب کنید.

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[


مروری بر ویژگی‌های پاوربانک انکر و شیائومی

انکر یکی از برندهای معتبر در زمینه تولید و عرضه پاوربانک است. پاوربانک‌های این کمپانی با ظرفیت‌های مختلفی ارائه می‌شوند و شما می‌توانید از محدوده 3000 میلی‌آمپر ساعت تا 28000 میلی‌آمپر ساعت، یک محصول مناسب برای خود تهیه کنید.

یکی از مدل‌های پرفروش این کمپانی که ظرفیت بالایی دارد، پاوربانک انکر مدل ای 1277 پاورکر است که با ظرفیت 26800 میلی‌آمپر ساعت عرضه می‌شود. انکر معمولا پاوربانک‌های خود را با توان شارژ بالا ارائه می‌دهد و به همین جهت می‌توان گفت که کاربران می‌توانند از تمام ظرفیت پاوربانک خود، به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در سوی دیگر، کمپانی شیائومی را می‌بینیم که با عملکرد عالی خود طی سال‌های اخیر، به یکی از برندهای قابل اعتماد تبدیل شده است. یکی از دلایلی که باعث شده این برند چینی در میان کاربران محبوب شود، ارائه محصولات خوب و متنوع با قیمت مناسب است؛ مثل انواع پاوربانک شیائومی مدل Redmi که جزء محصولات پرفروش این کمپانی هستند. پاوربانک‌های شیائومی نیز مانند محصولات انکر، امکانات خوبی دارند.

معرفی پاوربانک های انکر و شیائومی

در مجموع می‌توان گفت شیائومی به دلیل سابقه طولانی‌تر و تولید محصولاتی مثل گوشی و گجت‌های مختلف، توانسته نیاز کاربران را شناسایی کند و تنوع بیشتری دارد. انکر هم پاوربانک‌هایی با توان شارژ بالا دارد که به عقیده بسیاری از کاربران، برای شارژ گوشی‌های آیفون مناسب‌تر هستند. اگر شما هم قصد خرید یک پاوربانک شیائومی یا انکر را دارید، با ما همراه شوید تا چند محصول با قیمت و ویژگی‌های عالی را به شما معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۲۰ اولترا با اس ۲۱ اولترا + بررسی ارزش خرید


PowerCore Select A1223

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

PowerCore Select A1223 یکی از پاوربانک‌های با کیفیت انکر است که در ابعاد 104×64×25 میلی‌متر طراحی شده و فقط 175 گرم وزن دارد. با این اوصاف، به‌راحتی می‌توانید آن را در جیب یا کیف خود قرار دهید و بدون هیچ زحمتی، آن را حمل کنید.
بدنه این محصول از پلاستیک ضدخش تولید شده و کاربرانی که به ظاهر محصول اهمیت می‌دهند می‌توانند اطمینان داشته باشند که جذابیت ظاهری PowerCore Select A1223 به مرور زمان کاهش پیدا نمی‌کند.

این محصول دارای باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت است که برای دو مرتبه شارژ کردن یک اسمارت‌فون با باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی کافی خواهد بود.

پاوربانک PowerCore Select A1223 دارای نشانگر LED است که میزان شارژ پاوربانک را نمایش می‌دهد. این پاوربانک دارای دو خروجی USB-A با توان 12 وات و 1 ورودی Micro USB با توان 10 وات است. از جمله ویژگی‌های PowerCore Select A1223 می‌توان به شارژ سریع با شدت جریان بیش از 2 آمپر و فناوری Power IQ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: ایسر یا اچ پی + بررسی ارزش خرید دو برند محبوب


Anker B1372 PowerCore Plus

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

اگر انتخاب بین پاوربانک شیائومی یا انکر برای شما دشوار شده، می‌توانید مشخصات Anker B1372 PowerCore Plus را بررسی کنید تا شاید تصمیم‌گیری برای‌تان آسان‌تر شود. این محصول در ابعاد تقریبی 80×180×24 میلی‌متر طراحی شده است و 780 گرم وزن دارد. این پاوربانک انکر از یک باتری لیتیوم یون 26800 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که برای شارژ کردن چند دستگاه کافی خواهد بود.

روی بدنه Anker B1372 PowerCore Plus یک نشانگر LED را مشاهده می‌کنیم که میزان شارژ باتری را نمایش می‌دهد. با استفاده از محصول مذکور می‌توانید 3 دستگاه مختلف را به صورت همزمان و با سرعت بالا شارژ کنید. این پاوربانک برای انواع اسمارت‌فون‌ها، تبلت‌ها، دوربین دیجیتال، موزیک‌پلیر و… مناسب خواهد بود.

از جمله ویژگی‌های بارز این پاوربانک می‌توان به قابلیت Quick Charge اشاره کرد که با استفاده از آن می‌توانید دستگاه خود را با توان 18 وات شارژ کنید. در مجموع، این پاوربانک به‌خاطر ظرفیت بالای باتری و قابلیت‌هایی همچون توان شارژ عالی و شارژ ایمن، می‌تواند برای استفاده چند کاربر مناسب باشد.

بیشتر بخوانید: پاوربانک شیائومی بهتره یا سامسونگ + بررسی و معرفی


Anker A1363

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

اگر می‌خواهید یک پاوربانک شیائومی یا انکر تهیه کنید که با قیمت مناسب، بهترین امکانات را در اختیار شما قرار دهد، می‌توانید انکر مدل A1363 را در لیست خرید خود قرار دهید. ابعاد این محصول معادل 150×69×25 میلی‌متر است و فقط 386 گرم وزن دارد. چنین اندازه کوچک و وزن کمی، برای یک پاوربانک 20000 میلی‌آمپر ساعتی ایده‌آل است.

این محصول از سیستم امنیتی Multi Protect بهره می‌برد. پاوربانک‌هایی که از تکنولوژی مولتی پروتکت پشتیبانی می‌کنند دارای یک تراشه (ریزپردازنده) روی مدار اصلی خود هستند که وظیفه آن حفاظت از مدار اصلی پاوربانک است. بنابراین به‌لطف Multi Protect، در این محصول شاهد ثبات جریان خروجی، حافظت از دستگاه‌ها در برابر نوسانات ولتاژ، افزایش بازدهی، کنترل ولتاژ ورودی، سیستم قطع خودکار و… هستیم.

از دیگر قابلیت‌های این پاوربانک می‌توان به تکنولوژی Quick Charge، Power IQ، قابلیت شارژ دو دستگاه به صورت همزمان بدون افت سرعت، ورودی Micro USB و 2 خروجی USB-A اشاره کرد. با توجه به ظرفیت بالا و قابلیت‌های مناسب، می‌توانیم Anker A1363 را به عنوان یک پاوربانک با کیفیت معرفی کنیم.

Anker A1277 Power Core

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

اگر هنوز تصمیم نگرفتید که کدام پاوربانک شیائومی یا انکر را خریداری کنید، بد نیست نگاهی به مشخصات و قابلیت‌های پاوربانک انکر مدل ای 1277 پاورکر داشته باشید. ابعاد این محصول حدودا 180×81×22 میلی‌متر است و فقط 495 گرم وزن دارد. این پاوربانک 3 درگاه خروجی USB Type-A و 2 درگاه ورودی Micro-USB را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

از این پاوربانک می‌توانید جهت شارژ کردن دستگاه‌هایی همچون اسمارت‌فون، تبلت، ساعت هوشمند، دوربین و… استفاده کنید. این پاوربانک انکر از شارژ بی‌سیم، Power Deliver و Quick Charge پشتیبانی نمی‌کند، اما با توجه به فناوریPower IQ و Voltage Boost می‌توان گفت که سرعت شارژ آن قابل قبول است.

محصول مذکور از باتری 26800 میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد و حداکثر سرعت شارژ آن 15 وات خواهد بود. در آخر باید به نشانگر LED آن اشاره کنیم که میزان باتری را برای کاربر مشخص می‌کند. مهم‌ترین ویژگی Anker A1277 Power Core، باتری 26800 میلی‌آمپر ساعتی است که با استفاده از آن می‌توانید به صورت همزمان دو دستگاه را شارژ کنید.

بیشتر بخوانید: بررسی هندزفری کیو سی وای t13 + قابلیت‌ها و ویژگی‌ها


MI POWER BANK 3 PB3018ZM

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

تا این قسمت از مقاله، برخی از مدل‌های برتر انکر را معرفی کردیم. در ادامه می‌خواهیم مدل‌هایی از برند محبوب‌تر را معرفی کنیم تا انتخاب بین پاوربانک شیائومی یا انکر برای شما آسان‌تر شود. یکی از پاوربانک‌های خوب شیائومی، مدل MI POWER BANK 3 PB3018ZM است که در ابعاد 154×72×38 میلی‌متر طراحی شده و حدود 680 گرم وزن دارد.

این پاوربانک هم مثل اکثر پاوربانک‌های موجود در بازار از جنس پلاستیک ساخته شده و مقاومت آن در برابر فشار و ضربه مناسب است. پاوربانک MI POWER BANK 3 PB3018ZM از باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 30000 میلی‌آمپر ساعت بهره می‌برد که 2 پورت USB Type-A و 1 پورت USB-C درگاه‌های خروجی آن را تشکیل می‌دهند.

ورودی‌های این محصول شامل 1 درگاه Micro USB و 1 درگاه USB-C می‌شود. MI POWER BANK 3 PB3018ZM از قابلیت Quick Charge 3.0 پشتیبانی می‌کند، اما خبری ازPower Delivery و شارژ بی‌سیم نیست. از دیگر مشخصات این محصول می‌توان به شارژ سریع با توان 18 وات، شارژ پاوربانک با توان 24 وات و نشانگر LED اشاره کرد.

این پاوربانک دارای یک سیستم حفاظتی است که به‌لطف آن، در برابر افزایش جریان و دما، شارژ و دشارژ بیش از حد، افزایش ولتاژ و اتصال کوتاه مقاوم خواهد بود. بنابراین می‌توانید با استفاده از پاوربانک مذکور گوشی موبایل، تبلت و سایر دستگاه‌های الکترونیک خود را به صورت ایمن شارژ کنید.

بیشتر بخوانید: دوربین اپل بهتر است یا سامسونگ + مقایسه کامل دوربین این دو گوشی


REDMI PB200LZM

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

REDMI PB200LZM برای کاربرانی که می‌خواهند یک پاوربانک شیائومی با کیفیت با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت و با کم‌ترین هزینه ممکن تهیه کنند، گزینه مناسبی خواهد بود. ابعاد این پاوربانک شیائومی مدل Redmi حدود 154×73×27 میلی‌متر است و تقریبا 470 گرم وزن دارد. بدنه این محصول از پلاستیک ساخته شده است

روی بدنه پاوربانک یک نشانگر LED را می‌بینیم که میزان شارژ باتری را مشخص می‌کند. باتری لیتیوم پلیمری REDMI PB200LZM با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت می‌تواند یک گوشی هوشمند با باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت را 3 مرتبه به صورت کامل شارژ کند. خروجی‌های این پاوربانک شامل 2 درگاه USB-A می‌شود.

در این محصول، شاهد 1 پورت USB-C و 1 پورت Micro-USB هم هستیم. با توجه به قیمت بسیار کم این پاوربانک شیائومی، طبیعی است که شارژ بی‌سیم، Power Deliver و فناوری Quick Charge در اختیار کاربران REDMI PB200LZM قرار نگیرد. اما از ویژگی‌های بارز این محصول می‌توان به تخصیص هوشمند شدت جریان خروجی، حداکثر توان شارژ 18 وات و سیستم محافظت 12 لایه در برابر اتصال کوتاه و افزایش بیش از حد دما یا افزایش ولتاژ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: آیفون یا سامسونگ – جذاب‌ترین مقایسه بازار گوشی‌های هوشمند


Mi Power Bank 3 Ultra

پاوربانک شیائومی یا انکر + بررسی عملکرد دو برند ]+معرفی بهترین پاوربانک‌های دو برند[

در ادامه برای پیدا کردن بهترین پاوربانک شیائومی یا انکر باید مشخصات Mi Power Bank 3 Ultra را هم از جنبه‌های مختلف بررسی کنیم. اگر می‌خواهید یکی از با کیفیت‌ترین پاوربانک‌های شیائومی را با قیمت کمی تهیه کنید، Mi Power Bank 3 Ultra برای شما مناسب خواهد بود. ابعاد این محصول تقریبا 90×63×24 میلی‌متر است و حدود 200 گرم وزن دارد.

پاوربانک مذکور 3 خروجی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که با استفاده از آنها می‌توانید به صورت همزمان سه دستگاه را شارژ کنید. البته باید به این موضوع توجه کنید که ظرفیت Mi Power Bank 3 Ultra فقط 10000 میلی‌آمپر ساعت است؛ بنابراین، باتری آن برای شارژ کردن 3 دستگاه مانند اسمارت‌فون و تبلت که باتری‌های بیش از 4000 میلی‌آمپر ساعت دارند، مناسب نیست. محصول مذکور از یک باتری لیتیوم پلیمری بهره می‌برد و قابلیت شارژ سریع را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

Mi Power Bank 3 Ultra یک پاوربانک عالی جهت شارژ کردن دستگاه‌های‌ الکترونیکی مانند تبلت، گوشی هوشمند، دوربین و… است و به‌لطف ابعاد کوچک و وزن بسیار کم، می‌توانید در هر مکانی آن را با خود حمل کنید و از قابلیت‌های آن بهره‌مند شوید.

جمع‌بندی

در این مقاله به ارزیابی پاوربانک‌های دو برند محبوب چینی پرداختیم و شما را با ویژگی‌های مختلف این محصولات آشنا کردیم. اگر می‌خواهید یک پاوربانک شیائومی یا انکر تهیه کنید که با نیازها و بودجه شما سازگار باشد، بد نیست محصولاتی که به آنها اشاره کردیم را بررسی کنید.

شیائومی که در زمینه طراحی و تولید محصولات مختلفی فعالیت می‌کند، به‌خوبی می‌داند که با تنوع بالا و قیمت مناسب می‌تواند فروش بالاتری را کسب کند. در طرف دیگر مقایسه، انکر را داریم که پاوربانک‌های قدرتمند با توان شارژ بالا تولید می‌کند. در نهایت، اصلی‌ترین فاکتورهایی که انتخاب بین پاوربانک شیائومی یا انکر را برای شما آسان می‌کنند، بودجه، نیازها و دستگاه‌هایی هستند که می‌خواهید شارژ کنید.
شما می‌توانید برای خرید و خواندن مقاله‌های بیشتر به فروشگاه مقداد آی تی و مجله مقداد آی تی مراجعه کنید.